het verhaal van
rebels in finance

Rebels in Finance is opgericht door een rebel die het tijd vond voor een tegendraads geluid op de financiële markt. Digitalisering? Yes please! One size fits all? Think again. Maak kennis met Roger Hagen.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Roger was voor de oprichting van Rebels in Finance al lange tijd actief in de financiële markt. Hij zag veel partijen die ambitieus werkten aan een manier om de complexe en soms weinig transparante markt te doen ontwikkelen naar onze digitale 24-uurs economie. Helaas gingen veel van die pogingen verloren aan een standaardisering van producten waar de consument niet altijd beter van wordt. En als je die producten online ook nog zelf laat afsluiten door klanten, dan worden de kleine lettertjes wel heel makkelijk overgeslagen. Het resultaat: onwaarschijnlijk veel mensen zijn te veel, te weinig of te duur verzekerd. De klant staat niet meer centraal. En dat knaagde.

EEN TEGENDRAADS GELUID

En dus zou daar verandering in komen. Het idee voor een financieel advieskantoor met een twist was helder: eerlijk advies voor iedereen. Nu de uitwerking nog. Op een zomer in 2016 werd het plan concreet. Producten kwamen tot leven, vergunningen werden aangevraagd, namen werden bedacht. Met niet meer dan een laptop en een kantoortje op een zolderkamer was Rebels in Finance geboren.
Al snel groeide de business van Rebels in Finance, breidden diensten uit en werden key partners verwelkomd.

MEER WETEN

Roger had tijdens zijn studie bedrijfskunde een bijbaan bij een financieel advieskantoor, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde. Daarna was hij werkzaam als business controller bij de grotere banken en verzekeraars in ons land. Het was daar waar het ondernemersbloed kroop waar het niet gaan kon. Rogers droom was altijd al om een eigen bedrijf te starten: nu is hij by far de persoon die met de meeste zin gaat werken, elke dag én avond. Komt omdat íe blij wordt van mensen. Rogers hart gaat sneller kloppen van iets onmogelijks oplossen voor iemand. Is een pitbull voor banken en verzekeraars als het gaat om de beste producten voor zijn klanten. Belt altijd met zijn oortjes in. In zijn vrije tijd is hij graag buiten met zijn kids of met zijn hockeyteam op het veld. Favoriete leesvoer: FD.