Nieuwbouw Nederland over Rebels in Finance

Bij het kopen van een nieuwe woning komen er veel financiële vraagstukken op je pad. Hoeveel kan ik maximaal lenen en wil ik dat ook lenen? Welke maandlasten zijn acceptabel en kan ik dan nog sparen voor de studie van de kinderen? Hoe ziet mijn financiële situatie eruit als ik met pensioen ga of werkloos wordt? Allemaal heel belangrijk en het is dan ook verstandig om je daarbij door iemand te laten begeleiden. Iemand met een frisse blik, die zelfs het energiecontract voor je checkt. Je bent welkom bij ‘Rebels in Finance’ in Tilburg.

Roger Hagen deed tijdens zijn studie Commerciële Economie en Strategic Management ervaring op bij een financieel advieskantoor. Daarna werkte hij bij grote organisaties als Rabobank Nederland en Achmea. In mei 2016 begon hij voor zichzelf en richtte ‘Rebels in Finance’ op. Een bijzondere naam, die heel duidelijk aangeeft waar Roger voor staat. Hij vindt dat het tijd is voor een nieuwe manier van financieel advies geven. Geen verborgen provisies, veel service en de klant staat altijd volledig centraal. “Ik wil oprecht tegen mijn klanten kunnen zeggen: dit is het beste dat ik voor jou kan doen”, zegt hij. “Alleen dan kan ik met hen een duurzame relatie opbouwen en ook in de toekomst voor hen klaarstaan.”

Hypotheekadvies

Of je nu een starter, een oversluiter of een ondernemer bent, het afsluiten van een hypotheek kan een hele spannende beslissing zijn en je wordt geconfronteerd met begrippen als renteaftrek, rentevastperiode, overlijdensrisico en executiewaarde. Rebels in Finance leidt je door al die zaken heen naar de beste hypotheek. Essentieel daarbij is dat je niet alleen kunt inschatten wat er bij je huidige situatie past, maar dat je ook alvast vooruitkijkt naar de toekomst. Dat de gevolgen van werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid of een overlijdenssituatie worden meegenomen in het advies van nu. Roger neemt uitgebreid de tijd voor het gratis oriëntatiegesprek. Hij stuurt na afloop van dat gesprek een samenvatting met berekeningen. Daarna kun je beslissen of je de aanpak van Rebels in Finance bij je past.

Bovenop je contracten

Rebels in Finance kan niet alleen je hypotheek, maar al je financiële zaken regelen, zoals verzekeringen, een lening, pensioen, energie en belasting. En daarbij gaat het over het afsluiten, maar ook over het bewaken ervan. “Het is enorm lucratief om bovenop je contracten te zitten”, zegt Roger. “Veel mensen laten polissen doorlopen zonder te kijken of het goedkoper of beter kan. Proactief je financiële dossier laten beheren kan je enorm veel geld schelen en dat is wat Rebels in Finance voor je doet. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen die je volledig ontzorgen én die vaak ook nog een flinke besparing opleveren.”

In het belang van de klant

Zoals gezegd vindt Roger dat de financiële wereld toe is aan een andere manier van klantbediening. Voor hem draait alles om die klant. Hij is volledig onafhankelijk, een belangrijke voorwaarde als je de klant centraal wilt stellen. “Ik stel mezelf altijd de vraag of mijn advies werkelijk in het belang van de klant is. Risico’s moeten goed afgedekt zijn, maar oververzekeren is onnodig. Rebels in Finance is geen traditioneel assurantiekantoor, maar combineert out of the box denken met een topservice.”

Dat klanten die aanpak waarderen blijkt wel uit de positieve reviews, waaruit zijn heldere communicatie en deskundige advies duidelijk blijken. Maar ook de besparing die dat maatwerkadvies kan opleveren:

“Met de aankoop van ons nieuwe huis heeft Roger goed gekeken naar onze persoonlijke situatie en vervolgens de hypotheek geregeld en onze verzekeringen opnieuw afgesloten, waarbij we per jaar nog voordeliger uit zijn. Top geregeld, we kunnen Rebels in Finance aan iedereen aanbevelen.”

Contact zoals jij het wilt

Het contact met Roger is laagdrempelig en de lijnen zijn kort. “Een goede bereikbaarheid helpt enorm bij het adequaat helpen van een klant. Ik kom bij je thuis als je dat prettig vindt, maar ik voer ook gesprekken via Skype of Facetime. Schades en andere zaken kunnen makkelijk geregeld worden via Whatsapp. De tijd en plaats zijn altijd aan jou, ik ben flexibel en pas me aan aan jouw behoefte. Ik streef een hoge servicegraad na. Als ik in het weekend via whatsapp een vraag van een klant zie binnenkomen, met daarin de opmerking: ‘Ik verwacht geen antwoord voor maandag’, dan vind ik dat een groot compliment. Die klant weet dat ik ook ’s avonds en in het weekend dingen oppak en laat me weten dat er geen haast bij is. Dat geeft het gevoel dat je het echt samen doet.”

Meer weten?

Neem dan contact op met Roger voor een vrijblijvende kennismaking!

Rebels in Finance
Roger Hagen, adviseur / eigenaar

Rooi Hartenpark 21
5038 NL Tilburg

Mail: roger.hagen@rebelsinfinance.nl
Mobiel: 06 – 506 175 61

Bronnen:
https://www.nieuwbouw-tilburg.nl/diensten/rebels-in-finance/
https://www.nieuwbouw-venlo.nl/diensten/rebels-in-finance/

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Roger Hagen

WONINGKOPERS MOETEN STEEDS SNELLER KNOOP DOORHAKKEN

Woningzoekers hebben nog niet eerder zo weinig tijd gehad om te beslissen. In het tweede kwartaal van dit jaar stonden woningen gemiddeld slechts zes weken te koop voordat ze werden verkocht. Dat blijkt uit de twaalf regiorapportages ‘Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 2019’ die vastgoedonderzoeksbureau Dynamis vandaag heeft gepubliceerd. Vooral buiten de grote steden worden woningen steeds sneller verkocht.

Lees meer
Roger Hagen

Adviseurs wijzen lang niet altijd op scenario scheiden bij woningaankoop

Tachtig procent van de gescheiden Nederlanders hield geen rekening met de mogelijkheid van een scheiding of relatiebeëindiging bij het afsluiten van een hypotheek. Het komt vaak voor dat de adviseur niet op het scenario scheiden wijst bij aankoop van een woning. Dit blijkt uit onderzoek van Munt Hypotheken in samenwerking met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) onder ruim 1000 gescheiden Nederlanders die ten tijden van hun scheiding woonachtig waren in een koopwoning.

Lees meer
Roger Hagen

Top vijf autoschades – Lakschade vaak stilgehouden

Twee op de drie Nederlanders hebben weleens schade veroorzaakt aan een andere auto, meldt Allsecur na onderzoek. Maar schade aan andermans auto wordt niet altijd eerlijk gemeld: de helft vindt een krasje geen reden om een briefje achter de ruitenwisser te steken.

Lees meer