laat je bij de hand nemen in ons unieke hypotheekt­raject

In jouw zoektocht naar dé woning is je adviseur continue dichtbij: hij neemt je bij de hand langs alle stappen en is 24/7 bereikbaar voor je vragen.

Daarnaast krijg je toegang tot onze zeer gewaardeerde partners zodat je op één plaats echt alles kunt regelen. Taxateurs, bouwkundig specialisten, (binnen)huisarchitecten, laat het ons weten en we regelen een afspraak met ze.

stap11

Oriënteren op mogelijkheden

In het eerste gesprek nemen we samen door wat je kunt lenen en krijg je een indicatie van de maandelijkse kosten. Daarnaast mag je al je vragen stellen en krijg je inzicht in de kosten koper kosten.

stap22

Jouw droomhuis vinden

Nu kun je op jacht naar jouw droomstek. En komen we wat interessants voor je tegen in ons makelaarsnetwerk dan sturen we dat gelijk aan je door, nog voordat het op Funda staat.

stap33

Onderhandelen over de koop

Als je jouw droomhuis gevonden hebt dan is het zaak om te komen tot een goede deal en een passende koopakte. Ook in deze fase denken wij graag met je mee. Bel ons en we delen onze tips en tricks om te komen tot een akte waarbij jouw belangen voorop staan.

stap44

Een hypotheek samenstellen

De deal is beklonken, door naar de hypotheek. Wij leggen de woning en jouw behoeften rondom maandlasten en zekerheid zorgvuldig naast elkaar om te komen tot een passende hypotheek, waarvoor we meteen een eerste voorstel aanvragen.

stap55

De hypotheek aanvragen

De bank wil nu een aantal dingen van je weten. We vertellen je precies welke documenten je mag verzamelen in je persoonlijke online omgeving die speciaal voor jou is klaargezet. Wij schakelen met de bank en bewaken de voortgang voor je.

stap66

Optimaliseren

Nu de hypotheekaanvraag loopt, richten wij ons op de aanvraag van de overlijdensrisicoverzekering, woonlastenbeschermer en bankgarantie. Bovendien checken we geheel gratis jouw verzekeringen en energiecontract, zodat deze up-to-date zijn zodra je over de drempel van je nieuwe woning stapt.

stap77

De finish

Met een bindende offerte van de bank is de hypotheek, en daarmee ook de koop, rond. Zodra de champagne op is sturen we alle stukken tegelijk naar de notaris. Daar aangekomen hoef jij alleen nog te genieten van de sleuteloverdracht.

stap88

Een jaar later...

Ook na het betrekken van jouw nieuwe huis zijn wij er voor je. Omdat de afwikkeling van een woningaankoop complex is, kun je bij ons terecht voor een betrouwbare belastingaangifte of het updaten van de verzekeringen en het energiecontract.