wat we graag met je willen delen

Premie overlijdensrisicoverzekering steeds lager! Heb jij het al gemerkt?

Overlijdensrisicoverzekeringen keren uit aan de begunstigde(n) op het moment dat één van de verzekerden tijdens de looptijd komt te overlijden. Deze producten worden regelmatig gesloten in combinatie met een hypotheek ter aflossing, gedeeltelijk of volledig, van de hypotheekschuld bij overlijden van (één van) de partners. Het zijn echter ook de verzekeringen waar ongemerkt teveel premie voor betaald wordt en van oversluiten naar gunstigere dekkingen en tarieven nog te weinig sprake is. Zonde! Lees hieronder onze aandachtspunten waarom Rebels in Finance het belangrijk vindt dat je jouw overlijdensrisicoverzekering erbij pakt.

Lees meer

Drie situaties waarin het interessant is om je hypotheek over te sluiten (ook als die nog niet zo lang loopt)

Het oversluiten van je hypotheek wanneer de rentevastperiode is afgelopen is voor menigeen een open deur. Er zijn echter meer situaties waarin het interessant kan zijn om over te sluiten. Zelfs in de eerste jaren na het afsluiten van je hypotheek. Zo zijn de dalende rentestanden hier de afgelopen tijd vaak aanleiding toe geweest. Toch zijn er nog veel mensen die zich niet bewust zijn van de financieel interessante mogelijkheden. Wij onderscheiden drie situaties waarin het interessant is om oversluiten te overwegen.

Lees meer

Interview VVP – Tegendraads geluid

“Ik wil laten zien dat financieel advies beter en anders kan, anders moet”, aldus Roger Hagen (33) van Rebels in Finance. Alleen de naam al doet vermoeden dat we hier niet met een gewone adviseur te maken hebben. Hagen heeft geen kantoor, werkt niet met provisie, biedt integraal advies en is bewust zzp’er.

Lees meer

Artikel VVP – Houd ICT zo laagdrempelig mogelijk

“Houd het gebruik van ict zo laagdrempelig mogelijk. Flexibiliteit is het codewoord. En zet social media in voor marketing en communicatie. Klanten willen nu eenmaal snel en makkelijk contact kunnen leggen.” dat is de boodschap van adviseur Roger Hagen van Rebels in Finance.

Lees meer