Rebels voor je pensioen

Steeds meer mensen, niet alleen ondernemers, regelen een (aanvullend) pensioen in eigen beheer omdat bestaande pensioenregelingen onzekerder steeds worden. De hoogte van de AOW-uitkering is allerminst gegarandeerd en collectieve pensioenregelingen worden steeds vaker versoberd. Daardoor worden mensen steeds vaker verrast dat pensioenuitkeringen lager blijken te zijn dan verwacht.

De oplossing is het zelfstandig en vooral op tijd sparen van aanvullend pensioenvermogen. De vraag is alleen, hoeveel geld heb je nodig en welk manier van sparen of verzekeringen is het meest geschikt in jouw situatie? Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Een gewenst vervroegd pensioen
  • Gedeeltelijk door blijven werken
  • Reeds opgebouwd vermogen zoals spaargeld
  • Lopende lijfrenteverzekeringen
  • Toekomstige uitkeringen van andere verzekeringen
  • Verwachte erfenissen

Hierbij kijken we niet alleen naar jouw toekomstige financiële verplichtingen, zoals een hypotheek of ander krediet, maar met name ook naar jouw eigen toekomstwensen. Want juist tijdens je pensioen wil je genieten van hetgeen waarvoor je je hele leven gewerkt hebt!

Wij helpen onze klanten bij het vormen van een passend pensioen. Als geen ander weten wij hoe fijn het is als je in dit traject letterlijk achterover kunt leunen. Wij nemen daarom de lead in het proces en nemen je stap voor stap mee. Deze ontzorging staat centraal in onze dienstverlening, en zeker ook in onze pensioenadviezen, waarbij de materie dusdanig complex kan zijn dat we het onze klanten echt gunnen om zich op de leuke zaken te richten. En wel zo effectief voor ons beiden. Deze werkstijl zie je goed terug door onze lichtvoetige benadering. We leggen complexe materie begrijpelijk uit, lichten visueel aantrekkelijke overzichten toe tijdens een van onze afspraken bij jou thuis of zelfs op je werk. Je hoort precies van ons welke beslissing wanneer gemaakt moet worden en ondertussen leggen wij je rustig uit welke opties je hebt.