Je kunt je kostbare vrije tijd beter besteden dan aan financiële zaken
Rebels voor particulieren

Verzekeringen, energie en belastingen blijken, ondanks toenemende transparantie, moeilijk grijpbare producten. De inhoudelijke complexiteit wordt weliswaar verder teruggedrongen door producten die online beschikbaar zijn, maar door het ontbreken van deskundige kennis blijkt het afsluiten hiervan vaak risicovol. Op de achtergrond speelt een scala aan voorwaarden, rechten en plichten een, voor de consument onbekende, rol. In de praktijk zien wij hiervan terug dat er in veel gevallen sprake is van onder- of oververzekering, te hoge tarieven en dekkingsverassingen bij opgelopen schade. Op pijnlijke momenten wordt helder dat het afgesloten product minder goed past dan verwacht.

Rebels in Finance richt zich op de juiste match door een ijzersterk inzicht in klantbehoeften te combineren met deskundige kennis van financiële producten.

En omdat behoeften continue veranderen, staat een haarscherp beeld van jouw situatie centraal. Een persoonlijk adviseur voor elke klant is daar een logisch gevolg van. We groeien namelijk graag mee in de veranderingen die je gaat tegenkomen als deel van je gezin en als professional. Alleen dan kunnen we doen waar we goed in zijn: al het verzekeringswerk uit handen nemen en je voorzien van de meest hoogwaardige service.

Wij zijn geen traditioneel assurantiekantoor. Dat zou betekenen dat we ons aansluiten bij een handjevol partijen om op provisiebasis te gaan werken. Laat dat nou precies hetgeen zijn wat onze deskundigheid overbodig zou maken. Onafhankelijk zijn is de enige manier om de beste selecties tussen klant en alle beschikbare producten te maken. Rebels in Finance werkt daarom met overzichtelijke service-abonnementen waarin alle producten uit onderstaande categorieën zijn opgenomen.

Wat klanten van ons vinden

Zeer tevreden en alles is goed geregeld. Zelf niks hoeven uitzoeken dat doet hij. En wat voor ons heel belangrijk is dat Roger bij de klant aan huis komt en hij houdt alles voor je up-to-date zodat je niet te veel betaalt en toch goed verzekerd bent. Je kan op jaarbasis honderden euro’s besparen en dat was ook bij ons het geval.

Door de 360° check kwamen ik en mijn partner erachter dat wij per jaar ruim 795 euro teveel betaalde. Dit bleek onder andere te komen door onnodige verzekeringen en te ruime dekkingen. Opmerkelijk genoeg zaten wij altijd bij een andere financieel tussenpersoon waar we alle vertrouwen in hadden. Dat is de reden dat we Rebels in Finance verzocht hebben direct alles over te sluiten. Rebels in Finance: Roger zorgt voor maatwerk waar wij erg tevreden over zijn. Roger, dank je wel voor de goede service en afhandeling. Fijn om te weten dat Rebels in Finance staat voor service voor de klant en niet voor de grote verzekeringsmaatschappijen……..

Via een kennis kwam ik in contact met Rebels in Finance. Doordat ik bij mijn huidige verzekeringsagent 7% meer moest gaan betalen ben ik me gaan oriënteren. Een afspraak met Rebels leverde ons een besparing van honderden euro’s op en Roger Hagen kwam bij ons over als een deskundig persoon. Alle verzekeringen zijn naar de firma Rebels overgezet. Laatst nog een klein probleem met de autoverzekering binnen een dag opgelost. Top .

Wat we beheren voor jou als klant

GEZIN

Alles voor de zorg en het welbevinden van jou en jouw gezin.

Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
(Gezins)ongevallen

WONEN

Wonen in de breedste zin van het woord: in en rondom het huis.

Energie
Woonhuis
Inboedel

ONDERWEG

Work hard, play hard. Maximale ontspanning buiten de deur.

Vakantie
Auto
Motor
Boot
Caravan

WERK & INKOMEN

Het inkomen, en fluctuaties daarin, biedt fiscale mogelijkheden.

Belastingaangifte
Loonmiddeling
Fiscale toeslagen

Onze mogelijkheden
360° consult
€250,-
no cure no pay
Premium
€31,75
per maand

 

  • Af- en oversluiten van alle polissen

 

  • Volledig polisbeheer met garantie tegen over-/onderverzekering

 

  • Schadeafhandeling

 

 • Jaarlijks adviesgesprek

 

 • Altijd een eigen adviseur
Premium plus
€41,50
per maand

 

  • Af- en oversluiten van alle polissen

 

  • Volledig polisbeheer met garantie tegen over-/onderverzekering

 

  • Schadeafhandeling

 

 • Jaarlijks adviesgesprek

 

  • Altijd een eigen adviseur

 

  • Jaarlijkse belastingaangifte

 

  • Loonmiddeling

 

  • Advies en aanvraag toeslagen
AANVULLEND
Eenmalig
per product

 

 

 

   • Zorgverzekeringsadvies
   • €65,-