Je kunt je kostbare vrije tijd beter besteden dan aan financiële zaken
Rebels voor particulieren

Verzekeringen, energie en belastingen blijken, ondanks toenemende transparantie, moeilijk grijpbare producten. De inhoudelijke complexiteit wordt weliswaar verder teruggedrongen door producten die online beschikbaar zijn, maar door het ontbreken van deskundige kennis blijkt het afsluiten hiervan vaak risicovol. Op de achtergrond speelt een scala aan voorwaarden, rechten en plichten een, voor de consument onbekende, rol. In de praktijk zien wij hiervan terug dat er in veel gevallen sprake is van onder- of oververzekering, te hoge tarieven en dekkingsverassingen bij opgelopen schade. Op pijnlijke momenten wordt helder dat het afgesloten product minder goed past dan verwacht.

Rebels in Finance ontzorgt haar klanten volledig op het gebied van hypotheken, verzekeringen,  leningen, pensioenen, energie en belasting. Dat doen we niet eenmalig: om ervoor te zorgen dat je nooit meer in je mappen hoeft te duiken zorgen wij ervoor dat je up-to-date blijft: met onze diepgaande kennis van de materie zorgen wij ervoor dat je de goede producten hebt lopen en daar niet teveel voor betaalt. De gemiddelde besparing die dit oplevert voor onze klanten ligt op enkele honderden euro’s per jaar. We bewaken jouw dossier dus voor jou en regelen daarbij alles van advies tot af- of oversluiting.  Je ontvangt, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen, jaarlijks een nieuw actievoorstel. Desgewenst nemen we dit opnieuw met je door tijdens een bakje koffie bij jou thuis.

 • Volledige ontzorging voor alle producten
 • Elk jaar een evaluatie en actievoorstel
 • Een vaste adviseur die uitgebreid de tijd voor je neemt
 • Afspraken bij jou thuis, ook in de avonden en weekenden
 • Voor al je vragen ook buiten kantooruren bereikbaar
 • Kosteloos een volledige verzekeringscheck: no cure, no pay
Flat lay
Wat klanten van ons vinden

Met de aankoop van ons nieuwe huis heeft Roger goed gekeken naar onze persoonlijke situatie en vervolgens de hypotheek geregeld en onze verzekeringen opnieuw afgesloten, waarbij we per jaar nog voordeliger uit zijn. Top geregeld en we kunnen Roger/Rebels in Finance ieder aanbevelen

Lianne van Gool

Voor een oriëntatiegesprek voor een hypotheek maakten wij een afspraak met Rebels in Finance. Inmiddels wonen we in ons nieuwe huis en hebben we het hele traject zorgeloos doorlopen dankzij de inzet van Roger. Ook onze verzekeringen en energie heeft hij geregeld. Communicatie was helder en snel, alles werd uitgelegd zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Altijd bereikbaar, geeft advies over contact met andere partijen en neemt zelf contact met die partijen op als dat gewenst is. Wij zijn dik tevreden en raden Rebels in Finance zeker aan!

Kelly van Boxtel en Thijs van Geelkerken

Zeer tevreden en alles is goed geregeld. Zelf niks hoeven uitzoeken dat doet hij. En wat voor ons heel belangrijk is dat Roger bij de klant aan huis komt en hij houdt alles voor je up-to-date zodat je niet te veel betaalt en toch goed verzekerd bent. Je kan op jaarbasis honderden euro's besparen en dat was ook bij ons het geval.

Monique van der Linde - Heuvel

Door de 360° check kwamen ik en mijn partner erachter dat wij per jaar ruim 795 euro teveel betaalde. Dit bleek onder andere te komen door onnodige verzekeringen en te ruime dekkingen. Opmerkelijk genoeg zaten wij altijd bij een andere financieel tussenpersoon waar we alle vertrouwen in hadden. Dat is de reden dat we Rebels in Finance verzocht hebben direct alles over te sluiten. Rebels in Finance: Roger zorgt voor maatwerk waar wij erg tevreden over zijn. Roger, dank je wel voor de goede service en afhandeling. Fijn om te weten dat Rebels in Finance staat voor service voor de klant en niet voor de grote verzekeringsmaatschappijen……..

Juul Noten

Via een kennis kwam ik in contact met Rebels in Finance. Doordat ik bij mijn huidige verzekeringsagent 7% meer moest gaan betalen ben ik me gaan oriënteren. Een afspraak met Rebels leverde ons een besparing van honderden euro's op en Roger Hagen kwam bij ons over als een deskundig persoon. Alle verzekeringen zijn naar de firma Rebels overgezet. Laatst nog een klein probleem met de autoverzekering binnen een dag opgelost. Top .

Ed Spoor
Wat we beheren voor jou als klant

Wij zijn geen traditioneel assurantiekantoor. Dat zou betekenen dat we ons aansluiten bij een handjevol partijen om op provisiebasis te gaan werken. Laat dat nou precies hetgeen zijn wat onze deskundigheid overbodig zou maken. Onafhankelijk zijn is de enige manier om de beste selecties tussen klant en alle beschikbare producten te maken. Rebels in Finance werkt daarom met overzichtelijke service-abonnementen waarin alle producten uit onderstaande categorieën zijn opgenomen.

GEZIN

Alles voor de zorg en het welbevinden van jou en jouw gezin.

Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
(Gezins)ongevallen

WONEN

Wonen in de breedste zin van het woord: in en rondom het huis.

Energie
Woonhuis
Inboedel

ONDERWEG

Work hard, play hard. Maximale ontspanning buiten de deur.

Vakantie
Auto
Motor
Boot
Caravan

WERK & INKOMEN

Het inkomen, en fluctuaties daarin, biedt fiscale mogelijkheden.

Belastingaangifte
Loonmiddeling
Fiscale toeslagen
Pensioen
Arbeidsongeschiktheid

Onze mogelijkheden
360° consult
€250,-
no cure no pay
Premium
€31,75
per maand

 

  • Af- en oversluiten van alle polissen

 

  • Volledig polisbeheer met garantie tegen over-/onderverzekering

 

  • Schadeafhandeling

 

 • Jaarlijks adviesgesprek

 

 • Altijd een eigen adviseur
Premium plus
€41,50
per maand

 

  • Af- en oversluiten van alle polissen

 

  • Volledig polisbeheer met garantie tegen over-/onderverzekering

 

  • Schadeafhandeling

 

 • Jaarlijks adviesgesprek

 

  • Altijd een eigen adviseur

 

  • Jaarlijkse belastingaangifte

 

  • Loonmiddeling

 

  • Advies en aanvraag toeslagen
AANVULLEND
Separaat
per product

 

 

 

 

 

 

     

      • Aanvraag loonmiddeling
      • €75,-