Je kunt je kostbare vrije tijd beter besteden dan aan financiële zaken
Rebels voor particulieren

Verzekeringen, energie en belastingen blijken, ondanks toenemende transparantie, moeilijk grijpbare producten. De inhoudelijke complexiteit wordt weliswaar verder teruggedrongen door producten die online beschikbaar zijn, maar door het ontbreken van deskundige kennis blijkt het afsluiten hiervan vaak risicovol. Op de achtergrond speelt een scala aan voorwaarden, rechten en plichten een, voor de consument onbekende, rol. In de praktijk zien wij hiervan terug dat er in veel gevallen sprake is van onder- of oververzekering, te hoge tarieven en dekkingsverassingen bij opgelopen schade. Op pijnlijke momenten wordt helder dat het afgesloten product minder goed past dan verwacht.

Rebels in Finance ontzorgt haar klanten volledig op het gebied van hypotheken, verzekeringen,  leningen, pensioenen, energie en belasting. Dat doen we niet eenmalig: om ervoor te zorgen dat je nooit meer in je mappen hoeft te duiken zorgen wij ervoor dat je up-to-date blijft: met onze diepgaande kennis van de materie zorgen wij ervoor dat je de goede producten hebt lopen en daar niet teveel voor betaalt. De gemiddelde besparing die dit oplevert voor onze klanten ligt op enkele honderden euro’s per jaar. We bewaken jouw dossier dus voor jou en regelen daarbij alles van advies tot af- of oversluiting.  Je ontvangt, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen, jaarlijks een nieuw actievoorstel. Desgewenst nemen we dit opnieuw met je door tijdens een bakje koffie bij jou thuis.

 • Volledige ontzorging voor alle producten
 • Elk jaar een evaluatie en actievoorstel
 • Een vaste adviseur die uitgebreid de tijd voor je neemt
 • Afspraken bij jou thuis, ook in de avonden en weekenden
 • Voor al je vragen ook buiten kantooruren bereikbaar
 • Kosteloos een volledige verzekeringscheck: no cure, no pay
Flat lay
Wat klanten van ons vinden

Zeer tevreden met de adviseur als verzekeringsadviseur. Hij heeft voor ons haarfijn uitgezocht welke verzekeringen het beste passen bij onze wensen, en zal hierbij ook nooit verzekeringen 'aansmeren' die je eigenlijk totaal niet nodig hebt. Daarnaast houdt hij goed de status van de lopende verzekeringen bij en checkt continu wat de voordelisgste optie is. Een adviseur die je kunt vertrouwen.

Jeroen

Zeer duidelijk en laagdrempelig advies. Neemt ruim de tijd en bij vragen worden deze geduldig beantwoord. Snel contact en goede communicatie.

IJM

De adviseur is zeer zorgvuldig, communiceert duidelijk en komt zijn afspraken heel goed na. Ik ben erg blij met zijn dienstverlening.

Edward

Ik ben sinds enige tijd geheel overgestapt van mijn oude assurantiekantoor naar Rebels in Finance, Dit na een gesprek met de adviseur, ik was onder de indruk van zijn kennis van zaken en zijn adviezen, maar vooral ook zijn manier van rustige en gedegen uitleg spraken mij aan, op een ook voor mij begrijpelijke manier. bovendien kan ik hem op ieder moment van de dag bereiken, en de reacties laten nooit lang op zich wachten. behalve al mijn verzekeringen loopt mijn energie inkoop ook via Rebels in Finance, dit word per jaar uitgezocht wat de beste keuze is, Onlangs nog kreeg ik een aanzienlijk bedrag terug van mijn energie leverancier ! Dus ook de geadviseerde energieleverancier bleek een zeer goede keus te zijn!

Jos

De adviseur geeft duidelijk advies over de verschillende verzekeringen. Luistert goed naar de wensen en behoefte van de klanten

Zieltjens

Hij luistert naar je, hij zoekt uit wat het beste is voor de laagste prijs. Bereid zich goed voor en is altijd bereikbaar voor vragen over verzekeringen en hypotheken. Hiernaast komt hij eens per jaar langs om alles te bespreken.

RL

Goede, onafhankelijke informatie die begrijpelijk is voor een leek.

Patricia

Wij zijn zeer blij met de gesprekken en adviezen van Rebels in Finance. Zowel voor zakelijke als prive verzekeringen wordt doorlopend advies op maat geboden. De adviseur denkt goed mee en bij ogenschijnlijk lastige zaken weet hij altijd de juiste oplossing te vinden. Daarnaast is hij altijd bereikbaar en reageert snel.

Solar Cinema

Met de aankoop van ons nieuwe huis heeft Roger goed gekeken naar onze persoonlijke situatie en vervolgens de hypotheek geregeld en onze verzekeringen opnieuw afgesloten, waarbij we per jaar nog voordeliger uit zijn. Top geregeld en we kunnen Roger/Rebels in Finance ieder aanbevelen

Lianne van Gool

Voor een oriëntatiegesprek voor een hypotheek maakten wij een afspraak met Rebels in Finance. Inmiddels wonen we in ons nieuwe huis en hebben we het hele traject zorgeloos doorlopen dankzij de inzet van Roger. Ook onze verzekeringen en energie heeft hij geregeld. Communicatie was helder en snel, alles werd uitgelegd zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Altijd bereikbaar, geeft advies over het contact met andere partijen, zoals de notaris, makelaar en taxateur, en neemt zelf contact met die partijen op als dat gewenst is. Wij zijn dik tevreden en raden Rebels in Finance zeker aan!

Kelly van Boxtel en Thijs van Geelkerken

Zeer tevreden en alles is goed geregeld. Zelf niks hoeven uitzoeken, dat doet hij. En wat voor ons heel belangrijk is is dat Roger bij de klant aan huis komt. Daarnaast houdt hij alles voor je up-to-date zodat je niet te veel betaalt en toch goed verzekerd bent. Je kan op jaarbasis honderden euro's besparen en dat was ook bij ons het geval.

Monique van der Linde - Heuvel

Door de 360° check kwamen ik en mijn partner erachter dat wij per jaar ruim 795 euro teveel betaalde. Dit bleek onder andere te komen door onnodige verzekeringen en te ruime dekkingen. Opmerkelijk genoeg zaten wij altijd bij een andere financieel tussenpersoon waar we alle vertrouwen in hadden. Dat is de reden dat we Rebels in Finance verzocht hebben direct alles over te sluiten. Rebels in Finance: Roger zorgt voor maatwerk waar wij erg tevreden over zijn. Roger, dank je wel voor de goede service en afhandeling. Fijn om te weten dat Rebels in Finance staat voor service voor de klant en niet voor de grote verzekeringsmaatschappijen……..

Juul Noten

Via een kennis kwam ik in contact met Rebels in Finance. Doordat ik bij mijn huidige verzekeringsagent 7% meer moest gaan betalen ben ik me gaan heroriënteren. Een afspraak met Rebels leverde ons een besparing van honderden euro's op en Roger Hagen kwam bij ons over als een deskundig persoon. Alle verzekeringen zijn naar de firma Rebels in Finance overgezet. Laatst nog een klein probleem met de autoverzekering, binnen een dag opgelost. Top .

Ed Spoor
Wat we beheren voor jou als klant

Wij zijn geen traditioneel assurantiekantoor. Dat zou betekenen dat we ons aansluiten bij een handjevol partijen om op provisiebasis te gaan werken. Laat dat nou precies hetgeen zijn wat onze deskundigheid overbodig zou maken. Onafhankelijk zijn is de enige manier om de beste selecties tussen klant en alle beschikbare producten te maken. Rebels in Finance werkt daarom met overzichtelijke service-abonnementen waarin alle producten uit onderstaande categorieën zijn opgenomen.

GEZIN

Alles voor de zorg en het welbevinden van jou en jouw gezin.

Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
(Gezins)ongevallen

WONEN

Wonen in de breedste zin van het woord: in en rondom het huis.

Energie
Woonhuis
Inboedel
Zonnepanelen
Huurders-/Eigenaarsbelang

ONDERWEG

Work hard, play hard. Maximale ontspanning buiten de deur.

Vakantie
Auto
Motor
Boot
Caravan
Pechhulp

 

WERK & INKOMEN

Het inkomen, en fluctuaties daarin, biedt fiscale mogelijkheden.

Belastingaangifte
Loonmiddeling
Fiscale toeslagen
Pensioen
Arbeidsongeschiktheid

Onze mogelijkheden
360° consult
Gratis
financieel overzicht
Premium
€31,75
per maand

 

  • Af- en oversluiten van alle polissen

 

  • Volledig polisbeheer met garantie tegen over-/onderverzekering

 

  • Schadeafhandeling

 

 • Jaarlijks adviesgesprek

 

 • Altijd een eigen adviseur
Premium plus
€41,50
per maand

 

  • Af- en oversluiten van alle polissen

 

  • Volledig polisbeheer met garantie tegen over-/onderverzekering

 

  • Schadeafhandeling

 

 • Jaarlijks adviesgesprek

 

  • Altijd een eigen adviseur

 

  • Jaarlijkse belastingaangifte

 

  • Loonmiddeling

 

  • Advies en aanvraag toeslagen
AANVULLEND
Separaat
per product

 

 

 

 

 

 

     

      • Aanvraag loonmiddeling
      • €75,-