Half kleur
VERHAAL ACHTER REBELS

De afgelopen jaren heb ik als verzekeringsadviseur, business consultant en business controller diverse organisaties in de financiële markt, zoals Rabobank Nederland, VIVAT Verzekeringen, Achmea, FBTO, Interpolis en Centraal Beheer, van dichtbij gezien.

Wat me steeds weer opviel is de sterke focus op kostenbesparing die in mijn ogen vaak ten koste gaat van de klant. Zo leidt digitalisering tot een steeds sterker –one size fits all– verkoopprincipe. Omdat achter de, ogenschijnlijk eenvoudig te doorgronden, producten een wereld van complexe materie schuilgaat, zie ik het steeds vaker gebeuren dat er mismatches ontstaan tussen iemands echte klantbehoefte en de producten die afgesloten zijn. Hierdoor zijn bijvoorbeeld risico’s niet goed afgedekt of iemand laat zich onbewust flink oververzekeren. Beide scenario’s resulteren in een zeer oncomfortabele positie voor de klant.

Het is tijd voor een tegendraads geluid: aangenaam, wij zijn Rebels in Finance.

Financieel advies kan beter en moet anders. Dat is de reden dat Rebels in Finance is opgericht in 2016, aangenaam ik ben Roger Hagen.

HOE EN WAT

Rebels in Finance vindt dat het tijd is voor een nieuwe manier van financieel adviseurschap. Geen verborgen provisies en advies altijd op basis van álle producten: ook online. Een adviseur die jouw belangen behartigt en je daarmee volledig ontzorgt.

Door onze lichtvoetige benadering zijn we in staat om complexe vraagstukken te vertalen naar begrijpelijke keuzes. Persoonlijk contact is daarin essentieel en dat betekent dat er altijd een afspraak gemaakt wordt bij de klant, particulier of zakelijk. Daarbij maken wij geen onderscheid tussen advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, energie, vermogen of pensioen.