Je betaalt structureel teveel voor je energie en verzekeringen, de vraag is hoeveel?
Rebels in Finance en het 360º consult

Het 360° consult is een laagdrempelige manier om erachter te komen of je niet teveel betaalt voor je verzekeringen en energie en waarop je kunt besparen. Onze ervaring met klanten die ruimschoots teveel blijken te betalen is inmiddels dusdanig groot, dat wij deze check zonder blikken of blozen in een ‘no cure, no pay’ vorm durven aan te bieden. Dat wil zeggen dat de kosten van €250,- (€300,- voor onze zakelijke klanten) alleen in rekening worden gebracht als wij minimaal dat besparingspotentieel hebben gevonden. Is het minder, dan is het consult gratis, is het meer dan is het extra voordeel voor jou. De gemiddelde besparing van onze klanten is op dit moment €600,- op jaarbasis. Deze besparing gaat overigens niet ten koste van de polisvoorwaarden: we maken een vergelijking met verzekeringen die minimaal dezelfde dekkingsvoorwaarden hebben.

Wat kan je precies verwachten?

Je appt of mailt een foto van je polissen en energiejaarafrekening naar ons toe, waarna wij voor je aan de slag gaan. Onze bevindingen zetten we voor je in een helder rapport van 1 pagina waarin alles uiteengezet staat: wat is je besparingspotentieel en met welke producten kun je dit bereiken….. Zodra we hiermee klaar zijn geven we je een belletje om een bakje koffie bij jou thuis in te plannen. Tijdens deze afspraak nemen we de resultaten door en kun je kiezen uit twee routes: je neemt ons rapport met besparingen én nieuwe producten juichend in ontvangst waarna je zelf gaat oversluiten. De andere optie is dat wij, of het nou  privé of zakelijk is, alle dossiers voor je af- en oversluiten en je ons vanaf dat moment tot je inner circle mag rekenen. Wij bewaken in dat geval meteen al je lopende dossiers en schades en zorgen dat deze jaarlijks up-to-date blijven.

Wat klanten van ons vinden

Zeer tevreden en alles is goed geregeld. Zelf niks hoeven uitzoeken, dat doet hij. En wat voor ons heel belangrijk is is dat Roger bij de klant aan huis komt. Daarnaast houdt hij alles voor je up-to-date zodat je niet te veel betaalt en toch goed verzekerd bent. Je kan op jaarbasis honderden euro’s besparen en dat was ook bij ons het geval.

Door de 360° check kwamen ik en mijn partner erachter dat wij per jaar ruim 795 euro teveel betaalde. Dit bleek onder andere te komen door onnodige verzekeringen en te ruime dekkingen. Opmerkelijk genoeg zaten wij altijd bij een andere financieel tussenpersoon waar we alle vertrouwen in hadden. Dat is de reden dat we Rebels in Finance verzocht hebben direct alles over te sluiten. Rebels in Finance: Roger zorgt voor maatwerk waar wij erg tevreden over zijn. Roger, dank je wel voor de goede service en afhandeling. Fijn om te weten dat Rebels in Finance staat voor service voor de klant en niet voor de grote verzekeringsmaatschappijen……..

Via een kennis kwam ik in contact met Rebels in Finance. Doordat ik bij mijn huidige verzekeringsagent 7% meer moest gaan betalen ben ik me gaan heroriënteren. Een afspraak met Rebels leverde ons een besparing van honderden euro’s op en Roger Hagen kwam bij ons over als een deskundig persoon. Alle verzekeringen zijn naar de firma Rebels in Finance overgezet. Laatst nog een klein probleem met de autoverzekering, binnen een dag opgelost. Top .